Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως – Αυτοκρατορία Ελλήνων Κοσμοπολιτών.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η επιστροφή της μοναδικής Θεάς, της Ένωσης της καρδιάς μας, της Ταυτότητάς μας στις ρίζες της, στο πλαίσιο κυκλοφοριακών μετρήσεων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

Εκεί, όπου ανδρώθηκε το 1924 και θεμελίωσε γενιές αθλητών, οπαδών και θαυμαστών. Εκεί, απ’ όπου «εκδιώχθηκε» από τον τόπο της, ακολουθώντας την ιστορική πορεία κι εκείνων που την συνέστησαν, εκδιωχθέντες πρόσφυγες από τη Γη της Μικρασίας και της Πόλεως.

Εκεί, σήμερα, στη θέση της Σκεπαστής, υπάρχει το κενό… Και αύριο, θα υψωθεί το παλάτι της Βασίλισσας μας.

«Αγιά Σοφιά» εκ της Βασιλίδος των πόλεων, της Κωνσταντινουπὀλεως, με έμβλημά της, τον Βυζαντινό Δικέφαλο Αετό, έτοιμο να πετάξει ψηλά ξανά και να μας απογειώσει.

Τι Ιστορία και τι φορτίο φέρει αυτή η ομάδα, τι Αντιπροσωπεύει και τι Ακτινοβολεί αδύνατο να το νιώσεις και να το καταλάβεις, αν δεν βγάλεις απ’τα στήθια σου, μέσα, καθάρια τη Φωνή, από Καρδιά και Ψυχή, ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ…

Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως – Αυτοκρατορία Ελλήνων Κοσμοπολιτών.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Σαν σήμερα, αναδημοσίευση από το Facebook, στις 21 10 2013.

Advertisements
This entry was posted in 2015, Facebook, Έρευνα, ΑΕΚ, ΑναΔημοσίευση, Οκτώβριος, Προσωπικότητες, Παράδοση, Παιδεία, Πολιτισμός, Σαν σήμερα, Τέχνη, Υποδομές, Φιλοσοφία, Χριστιανισμός and tagged . Bookmark the permalink.